..

Tatăl lui Wayne Rooney, arestat într-un dosar care anchetează un meci trucat în Scoţia

Tatăl lui Wayne Rooney, arestat într-un dosar care anchetează un meci trucat în Scoţia

Tatăl lui Wayne Rooney, atacantul lui selcţionatei Angliei şi al formaţiei Manchester United, Wayne Rooney Snr, şi unchiul fotbalistului, Richie, se află într-un grup de nouă persoane reţinute în cadrul unui dosar care anchetează un meci aranjat pentru pariurile psortive, informează Daily Mail, citat de antena3.ro.

Arestările au avut loc joi dimineaţă, la Liverpool şi Glasgow, având legătură cu meciul dintre Motherwell şi Hearts, în liga scoţiană de fotbal, din luna decembrie a anului trecut.

Hearts au câştigat meciul cu 2-1, în urma unei lovituri de la 11 metri în repriza a doua. Fotbalistul lui Motherwell, Steve Jennings, a fost arestat fiind suspectat că a produs intenţionat eliminarea sa.

În ziua meciului, o persoană din Liverpool şi-a deschis un cont la o casă de pariuri pentru a miza de două ori câte 100 de lire sterline pe faptul că un fotbalist de la Motherwell va fi eliminat. Aceeaşi persoană a mai încercat să facă o serie de pariuri asemănătoare, dar a fost oprită de filtrul de securitate al firmei.

Vizualizări: 139

Comentează