..

Ashton, şi-a distrus soţia şi amanta: una bea, altă ameninţă că se omoară!

Ashton, şi-a distrus soţia şi amanta: una bea, altă ameninţă că se omoară!

După presupusa aventură a lui Ashton Kutcher cu o studentă de 22 de ani, Demi Moore a suferit o depresie şi a căzut din nou în patima alcoolului.

Potrivit OK! Magazine, Demi Moore şi-a găsit consolarea în băutură. Se pare că infidelitatea soţului ei, Ashton Kutcher, a afectat-o foarte mult pe actriţă, notează click.ro.

“Demi renunţase la alcool de mult timp, decenii chiar, dar în ultima vreme lucrurile au scăpat de sub control. Ashton o iubeşte, dar el nu poate să rămână prin preajma ei şi s-o vadă cum se autodistruge. Fiicele ei, Scout, Rumer şi Tallulah, şi fostul ei soţ, Bruce Willis, vor, de asemenea, ca ea să fie sănătoasă. Întreaga familie încearcă să-şi aducă într-un fel sau altul aportul şi s-o ajute cumva pe Moore”, a declarat o sursă apropiată celebrului cuplu.

“E posibil ca Ashton să-şi fi făcut de cap cu acea individă, dar soţia este prioritatea lui”, adaugă sursa.

Amanta vrea să se omoare

Scandalul sexual în care Ashton Kutcher este implicat a luat amploare. Dacă la început amanta sa, Sara Leal (22 de ani), era în al nouălea cer că a făcut sex cu un actor atât de cunoscut, acum ea e în pragul sinuciderii.

Paparazzii o pândesc la tot pasul şi presa a umplut-o de “noroi”, se plânge tânăra care a avut o aventură cu soţul lui Demi Moore (48 de ani).

De când e hărţuită de jurnalişti, Sara nu mai mănâncă şi a spus, chiar, că ar vrea să-şi pună capăt vieţii.

Vizualizări: 712

Comentează