..

Igor Cuciuc a avut un accident de maşină!

Igor Cuciuc a avut un accident de maşină!

Acum trei luni, artistul ne povestea entuziasmat de maşina pe care i-a dăruit-o soţiei sale, Diana. Zilele acestea, în timp ce se afla la volanul automobilului consoartei sale, Igor Cuciuc a provocat un accident rutier. Incidentul a avut loc pe strada Ciuflea din capitală.

Vinovat de accidentul rutier se face chiar artistul, pentru că vorbea la telefon şi, din neatenţie, a lovit o maşină. „Mergeam la studio, iar pe strada Ciuflea era aglomeraţie foarte mare. Vorbeam la mobil şi, la un moment dat, l-am scăpat şi m-am aplecat după el. Într-o fracţiune de secundă a avut loc impactul. Eu mergeam încet, aşa că maşinile nu avut mult de suferit”, ne-a declarat Igor Cuciuc, precizând că a încercat să ajungă la o înţelegere amiabilă cu şoferul automobilului, dar nu i-a reuşit.
Dă sfaturi şoferilor să ia exemplu de la el
Interpretul a încercat să-i ofere proprietarului maşinii lovite şi o sumă de bani, dar a primit un refuz categoric. „Am mers la secţia de poliţie, unde am fost amendat cu 1000 de lei. Şoferul era vorbitor de limbă rusă şi nu probabil că nu-i cunoaşte pe interpreţii de muzică populară, aşa că nu avea de unde să ştie cine sunt eu. Ne-am înţeles pe loc, civilizat – cred că mulţi şoferi care nimeresc în situaţii de acest gen ar trebuie să ia exemplu de la noi. Am recunoscut şi în faţa oamenilor legii că sunt vinovat de accident. Când merg la volan, tot timpul vorbesc la telefon, căci mă sună foarte multă lume. Ştiu că nu procedez corect, dar n-am încotro”, se justifică artistul.
Când a aflat de accident, soţia sa, Diana, s-a supărat foc, anunţându-l că nu îi va mai încredinţa maşina. „De atunci ea este şoferiţa mea. În timp ce eu îmi rezolv problemele, ea merge la manichiură ori la cumpărături”, mai spune Igor Cuciuc, precizând că în curând îşi va cumpăra şi el o maşină, un jeep, iar atunci va fi mult mai atent. Igor Cuciuc ne-a mai dezvăluit că maşina dăruită soţiei a fost sfinţită. Reamintim că artistul şi-a obţinut permisul de conducere în luna mai, curent.
Îşi serbează ziua de naştere
Săptămâna viitoare, pe 14 septembrie, Igor Cuciuc îşi va sărbători ziua de naştere – 28 de ani. Artistul spune că nu va da o petrecere la restaurant, ci acasă, în sânul familiei, alături de părinţi, socri, cumetri şi naşi.*
L.N.

Vizualizări: 2542

3 Comentarii

  • Nume
    9 septembrie 2011 | Permalink |

    ,,Nu stia cine sunt eu,, Pai de unde sa stie cine este Curciuc daca poate omul nu asculta cantece bazarnie. Invata Igoras sa dai din pedale. Sau cum zice rusu ,, prava cupil a ezditi ne cupil,,

  • andrei
    9 septembrie 2011 | Permalink |

    da Cuciuc din miisoarele de euro pe care le ia de la nunta probabil ca nu are bani pentru un bluetooth?

  • Andrei
    9 septembrie 2011 | Permalink |

    Am vazut eu acest accident. Nimic deosebit dar oricum legea e lege si nu se admite ca un intepret (necunoscut mie de altfel) sa vrb la telefon in procesul conducerii automobilului.

Comentează