INCENDIAR “Pamela Anderson” de România își etalează viața luxoasă pe Facebook. FOTO

INCENDIAR “Pamela Anderson” de România își etalează viața luxoasă pe Facebook. FOTO

Cititorii cărora le era dor de “Pamela Anderson” de România, așa cum e supranumită orădeanca Gilda Ghețe, au ocazia de a vedea fotografii incendiare cu ea, pe Facebook. Diva sexy le arată cititorilor cum se trăiește în lux, postând imagini de la petrecerile glamour și din locațiile luxoase în care-și petrece concediile.

Pamela Anderson de România, alias orădeanca Gilda Ghețe, le-a făcut fanilor un cadou o dată cu deschiderea contului de pe Facebook.  Celebră datorită pozelor sale din FHM, cand a fost remarcată datorită formelor sale apetisante  și  asemănării sale cu starul Playboy, orădeanca sexy are peste 600 de fani.

Aleasă în 2008 de revista FHM în topul celor mai sexy femei din lume, Gilda a frânt inimile bărbaților în luna septembrie a acestui an, când s-a logodit cu Paul Tatu, băiatul unui om de afaceri din Brașov. Paul este economist și coordonează firmele tatălui sau, profilate mai ales pe creșterea animalelor. Gilda și Paul s-au cunoscut în anul 2005, când mama divei sexy a deschis un magazin de haine în Brașov.
După ce a cochetat cu televiziunea, Gilda a ajuns om de bază în firma mamei sale. O afacere de familie, dezvoltată în câteva magazine de haine în Ardeal. Deși nu este manechin, orădeanca a câștigat concursul Covergirl FHM în 2007 și a primit astfel titlul de “Pamela Anderson” a României. Un an mai târziu, FHM a ales-o în topul celor mai sexy femei din lume, iar în 2009  Gilda a primit oferta de a poza într-o celebră revistă pentru bărbați din Singapore.

sursa: click.ro

vizualizări: 740

Comentează