Andrei Malahov l-a despărţit pe un oligarh de soţie

Andrei Malahov l-a despărţit pe un oligarh de soţie

Zilele trecute, celebrul prezentator tv, Andrei Malahov, a scris pe blogul său de scandal că preşedintele Holdingului „Uralhim”, Dmitri Mazepin, a fost „încornorat” de către soţia sa. Supărat, oligarhul l-a ameninţat pe Malahov, promiţându-i că îi va băga „scrisoarea” ştiţi voi unde, după care a introdus actele de divorţ.

Andrei Malahov a auzit despre picanteriile din familia Mazepin la o petrecere mondenă. „Regele Chimicalelor”, aşa cum este numit omul de afaceri rus, ar fi citit un SMS în telefonul soţiei sale care conţinea textul: „Sărută-i din partea mea pe copiii noştri”. Mesajul a fost trimis de către un vechi prieten al soţiei sale. Businessmanul nu a stat prea mult pe gânduri: şi-a trimis nevasta la shopping şi a mers la prietenul acesta după un fir de păr pentru anaizele ADN. Astfel, s-a dovedit că, din cei patru copii, doar primii doi sunt ai lui. Când a aflat de descoperire, soţia sa a motivat sec: „Nu putea să se întâmple, am făcut-o cu prezervativ!”

Simţindu-se trădat, magnatul şi-a scos soţia pe uşă afară, dar i-a permis, totuşi, să-şi ia doar o singură geantă. La despărţire, Elena i-a spus că ar vrea de la acesta 250 de milioane de dolari.

Nu s-ar fi ştiut de această poveste dacă Malahov nu ar fi scris pe blogul său, iar presa nu ar fi preluat ştirea. Se pare că oligarhul a ţinut secret acest episod din viaţa sa.

Pe blogul său, Malahov mai scrie că Elena a apelat la cel mai renumit avocat din Rusia, Alexandr Dobrovinski, însă avocatul dezminte informaţia, spunând că femeia nu are atâţia bani ca să-i ceară apărarea în instanţă, precizând că reprezintă deja interesele lui Mazepin la tribunal. „Preşedintele „Uralhim” într-adevăr divorţează, dar el nu are niciun chef să facă vreun comentariu pe marginea acestui caz. Prima înfăţişare va avea loc pe 1 decembrie şi va fi o şedinţă închisă”, a declarat avocatul omului de afaceri.

Precizăm că, potrivit „Forbes”, Mazepin e unul din cei 100 cei mai bogaţi oameni ai Rusiei. Averea sa este estimată la 950 milioane de dolari.

Sursa: Express Gazeta

vizualizări: 422

Comentează