Stă în faţa spitalului de frică să nu moară

Stă în faţa spitalului de frică să nu moară

Britanica Lynsey Church s-a mutat de cinci luni în faţa intrării la Urgenţe pentru că aici se simte în siguranţă

Mare-i grădina lui Dumnezeu! Lynsey Church, o femeie de afaceri din districtul englez Lanarkshire, a şocat întreaga planetă după ce s-a mutat de 5 luni în parcarea spitalului pentru că… aici se simte în siguranţă.

„Am avut un atac de panică acum 6 luni. Prietenii m-au dus mai mult moartă decât vie la spital. Mi-am revenit greu, dar când m-am întors acasă am simţit că mă cuprinde groaza“, a spus Church (27 de ani).

Şi pentru că îi era frică să nu moară până ajunge la spital, şi-a luat un sac de dormit şi s-a instalat în parcare. Nu a plecat de aici de 5 luni.

Tânăra îşi face duş în spital, mănâncă în sala de mese şi doarme în maşină

„Ziua bântuie pe holurile spitalului. Îşi face duş în anexa personalului şi foloseşte toaletele pacienţilor. Încercăm să o ajutăm, dar este foarte greu, pentru că e vorba de o afecţiune psihică”, a declarat o asistentă.

Lynsey a încercat acum două luni să plece acasă. „A devenit lividă de cum a ieşit pe şosea. A oprit maşina şi s-a întors la locul ei, în parcare“, a povestit una dintre asistentele cu care s-a împrietenit Church.

Ea face psihoterapie de două ori pe săptămână în cadrul spitalului General Wishaw şi susţine că acelea sunt singurele momente când se simte în largul ei. „Parcarea spitalului este cel mai sigur loc de pe Pământ pentru mine”, a conchis Lynsey.

Sursa: click.ro

vizualizări: 569

Comentează