SCANDALOS! Valentina Cojocaru, către reporterul „apropo”: „Mi-ai mâncat jumătate din viaţă!”

SCANDALOS!   Valentina Cojocaru, către reporterul „apropo”: „Mi-ai mâncat jumătate din viaţă!”

Valentina Cojocaru este supărată foc pe „apropo magazin”! Anul trecut, în timp ce realizam un interviu despre fostul său soţ, ţambalagiul Petrică Dabija, chiar acasă la ea, interpreta ni s-a destăinuit că este supărată pe maestrul Nicolae Botgros.

Declaraţiile pe care le-a făcut şi le-a asumat cu bună ştiinţă, iar ulterior, când a fost aspru criticată de alţi colegi de breaslă, s-a îmbolnăvit, dând vina pe noi.

Artista ne-a declarat atunci că nu crede în proiectele pe care le iniţiază dirijorul orchestrei „Lăutarii”, deoarece îşi însuşeşte banii altora şi a ţinut să precizeze că niciodată nu va mai cânta împreună cu el în concerte: „În viaţa mea nu mai cânt, este foarte greu să lucrezi cu el!”, a adăugat cântăreaţa.

Interpreta ne-a mai povestit că din cauza invidiei, prietenia dintre familia Botgros şi ea s-a răcit. „De mult timp am observat că succesul nu se iartă. Dacă îi deranjează că eu am luat premiul „Potcoava de Aur” şi nu pot dormi liniştiţi, aş vrea să ştie că sunt dispusă să li-l dau lor, numai să-mi dea pace mie şi familiei mele. Nu aş vrea ca lumea să interpreteze greşit spusele mele, dar răcirea prieteniei dintre mine şi Nicolae Botgros s-a pornit de la invidie”, consideră Valentina Cojocaru.

După ce am publicat declarațiile interpretei, se pare că ea a fost dur criticată de unii colegi de breaslă, care nu au fost de acord cu mărturisirile sale. Săptămâna trecută, Zinaida Julea ne-a spus că în urma acelui articol, buna sa prietenă Valentina Cojocaru a ajuns în spital. Contactată de „apropo” pentru a lămuri situaţia, artista nici nu a dorit să asculte întrebarea şi ne-a replicat tăios şi cu multă aroganţă: „Mi-ai mâncat jumătate din viaţă! Nu vreau să mai aud de tine, să nu mă mai suni!”.

Se pare că minciuna are picioare scurte, iar Valentina Cojocaru trebuie să-şi asume urmările pentru orice declaraţie făcută jurnaliştilor.

M.M.