IEMoldova din Bruxelles a demarat campania „Hai mai iute, Hai la vot!”

IEMoldova din Bruxelles a demarat campania „Hai mai iute, Hai la vot!”

Institutul European pentru Moldova – IEMoldova asbl din Bruxelles lanseaza, in perspectiva alegerilor parlamentare din 28 noiembrie din Republica Moldova, actiunea „Hai mai iute, Hai la Vot!”, tranasmite Romanian Global News, care citeaza Rombel.

Campania se vrea a fi un mesaj pentru cei dragi: „-Alo?! Moldova? Dragii nostri! Viitorul are nevoie de votul fiecaruia! Nu stati acasa cand toata lumea voteaza! Vot cu vot se face-o tara! Laudati-va ca ati votat pentru Viitor!”.

Basarabenii sunt indemnati sa voteze pentru Prosperitate – Europa -Integrare, pentru a evita o noua mobilizare prin protest, pentru a alege viitorul tarii si pentru a participa la o adevarata schimbare politica in tara lor.

Totodata, basarabenii sunt sfatuiti sa fie parte a Retelei Basarabenilor Expatriati  „Hai mai iute, Hai la vot” si sa-si convinga familia si rudele din Moldova sa mearga cu totii la vot pe 28 noiembrie 2010 si sa aleaga democratia.

Locul scrutinului la Bruxelles: Ambasada Rep. Moldova, Avenue Franklin Roosevelt 57,  1050 Ixelles, Bruxelles, (Tram 94 si 23 in proximitatea ULB si Bois de la Cambre). Informatii la [email protected]Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau la www.cbb2009.com.

Sursa: rgnpress.ro

vizualizări: 116

Comentează