Gabriel Cotabiță, ANUNȚ de ultimă oră, după concertele de Mărțișor

Gabriel Cotabiță, ANUNȚ de ultimă oră, după concertele de Mărțișor

Gabriel Cotabiță a cântat cu casa închisă în Moldova, iar turneul pe care l-a început pare să îl încânte la maximum. Proaspăt întors de la concertele pe care l-a susținut, artistul a ținut să-și arat bucuria pe  rețea de socializare.

”Dragii mei, tocmai m-am intors din turneul din Moldova. Am cantat in Botosani, Pascani, Suceava si Vaslui, alaturi de Ianna Novac si Vlad Mirita. A fost asa cum imi doream. Un public ce ne-a primit cu caldura, un public dornic de muzica buna, un public care a cantat cu noi in fiecare moment.
Turneul va continua si in luna Mai, in alte orase. O sa va tin la curent. Dar, prin acesta postare vreau sa multumesc unor persoane deosebite.
Organizatorul Liviu Sorinel, Managerului (…) Duduc Ady Robert, Intregii filarmonici din Botosani ce ne-a acompaniat, dirijata de Daniel Manasi. Iannei Novac si lui Vlad Mirita, 2 oameni pe care m-am bucurat sa-i revad si sa petrec cu ei cateva zile. Au fost o minunatie! Si poate pentru prima data public, o sa multumesc si fetelor mele dragi din Bucuresti care ma surprind mereu si pe care le intalnesc in sali de spectacole prin toata tara, de foarte multi ani. Gabriela Mirela Bota, Gabriela Magdalena, Luminita Stancu , Sorina Laura Dragomir. Va iubesc!”, a scris Cotabiță.

cotabita

Publicul, format in special din femei, a venit cu mare interes sa-l întâlnească şi sa-l asculte pe celebrul artist. Peste 3.000 de spectatori, au fost la spectacolele susținute de Cotabiță în Moldova.  ”Mă uit la voi toate… În urmă cu 30 de ani, când am cântat prima oară aici, eraţi domnișoare, acum sunteți doamne”, le-a transmis Gabriel Cotabiță spre amuzamentul spectactorilor. Doamnele prezente la spectacol au cântat alături de artist câteva din celebrele sale piese, precum ”Noapte albastră”, ”Domnișoara, nu pleca”, ”Trece vremea”. ”Am făcut o plimbare și m-am întors. Cred că în această seară o să vedeți că am trecut în revistă câteva dintre cele mai importante cântece ale mele. Mulți dintredumneavoastră. veți fi nemulțumiți: «pe aia n-ai cântat-o, pe aia n-ai cântat-o». N-am ce să fac”, a spus Gabriel Cotabiță, care a recunoscut că i se reproșează faptul că vorbește mult la concerte, dar i-a asigurat că „nu am să vorbesc mai mult decât Florin Piersic”, a spus artistul.

Sursa: libertatea.ro

Comentează