Apropiaţii se roagă pentru sănătatea lui Andrei Gaidulean

Apropiaţii se roagă pentru sănătatea lui Andrei Gaidulean

La începutul acestul an, actorul rus de origine basarabeană Andrei Gaidulean le vorbea cu entuziasm jurnaliştilor despre unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lui – logodna, care a avut loc la Veneţia, dar şi despre planurile sale de viitor: nunta şi procurarea unui nou apartament, mai spaţios, în capitala rusă.

La începutul acestei săptămâni însă, agenţia rusă TASS anunţă că Andrei Gaidulean, celebru pentru rolurile din serialele „SashaTanya” şi „Univer”, a fost internat de urgenţă la Spitalul de Oncologie din Moscova, el acuzând tulburări de vorbire şi probleme de respiraţie. Marţi actorul, suspectat de limfom mediastinal (tumoare a ganglionilor limfatici) a suferit o intervenţie chirurgicală.
Informaţia a fost confirmată atât de colegii de breaslă ai actorului, cât şi de reprezentantul acestuia. „Deocamdată Andrei nu a amânat nici filmările, nici spectacolele. Acum aşteptăm cu toţii rezultatele biopsiei şi ne rugăm pentru sănătatea lui”, a declarat asistentul actorului pentru super.ru.
Andrei Gaidulean s-a născut în 1984, la Chişinău. A făcut facultatea de actorie la Moscova, iar până acum a jucat în 10 filme.
Are un fiu în vârstă de 7 ani, dintr-o relaţie cu o fostă colegă de facultate.
Natalia Tutunaru

Comentează