SECRETUL CĂSNICIEI dintre ILEANA LAZARIUC şi ION ION ŢIRIAC. Ce îi ajută să fie FERICIŢI împreună

SECRETUL CĂSNICIEI dintre ILEANA LAZARIUC şi ION ION ŢIRIAC. Ce îi ajută să fie FERICIŢI împreună

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac formează unul din cele mai discrete cupluri din showbizul autohton. Dacă la începuturi idila lor a fost una zbuciumată, între timp cei doi s-au maturizat şi tratează altfel problemele ivite.

Dosarul “Cocaina pentru VIP-uri” sau căsătoria de trei luni pe care fiul lui Ion Ţiriac a avut-o cu creatoarea de modă Maria Marinescu au fost câteva momente care nu au fost uşor “digerate” de Ileana. Însă dragostea lor a învins şi, în prezent, Ion Ion şi Ileana sunt părinţii a doi băieţi, în vârstă de 7 şi 6 ani. Secretul relaţiei lor stabile, într-un showbiz unde despărţirile sunt la ordinea zilei, au fost dezvăluite pentru libertatea.ro chiar de Lazariuc. “Ne iubim foarte mult, suntem cei mai buni prieteni, comunicăm foarte bine, vorbim despre absolut orice. Nouă chiar ne face plăcere să ne petrecem timpul împreună”.

«Doi oameni maturi»

Ileana a adus pe lume doi moştenitori, însă arată senzaţional. În ambele perioade de după naştere, când aproape toate femeile sunt mult mai sensibile, şatena a avut familia aproape şi nu a căzut pradă gândurilor negre. “Nu am avut depresie postnatală. Sigur că există discuţii în orice cuplu, dar ştim foarte bine să le rezolvăm, suntem doi oameni maturi, iar atunci se aplanează totul. Avem o relaţie firească, ne-am îndrăgostit şi am rămas împreună”, a declarat, pentru Libertatea, Ileana Lazariuc. Ea îmbină armonios viaţa de familie cu cea profesională. După ce o bună bucată de vreme a testat piaţa românească, nora lui Ion Ţiriac şi-a inaugurat, recent, un showroom în sistem preowned, doar cu branduri exclusiviste, fiind extrem de mândră de afacerea ei.

Comentează