Natalia Proca are clip filmat pe „Olimpul” românilor! VIDEO

Natalia Proca are clip filmat pe „Olimpul” românilor! VIDEO

De curând, Natalia Proca a făcut o dublă lansare: melodia „Am uitat” şi videoclipul acesteia, filmat timp de trei zile pe muntele Ceahlău, care este considerat un Olimp al românilor.

Melodia „Am uitat” este semnată de Georgeta Voinovan şi a stat în sertarul compozitoarei aproape nouă ani.
„Am avut o stare sufletească, trăită într-un moment anumit din viaţa mea, iar Georgeta Voinovan a simţit-o şi a deschis sertarul de unde a scos piesa. Este o melodie care a fost scrisă în 2006 şi care mi se potriveşte foarte bine. Ea şi-a aşteptat interpretul şi uite că acesta a sosit la momentul potrivit. Mă regăsesc în melodie pentru că am trăit-o cu adevărat”, ne-a declarat Natalia Proca.

aDin clipa în care Georgeta Voinovan i-a fredonat câteva rânduri din creaţia sa, cea care avea să o cânte a spus că „Am uitat” trebuie să aibă şi videoclip. Şi nu unul oarecare, ci unul puternic, deosebit, cu care să impresioneze.
Atunci a apelat la echipa CioFilm, în fruntea căreia stă regizorul Sergiu Ciorescu. Scenariu şi scenografia clipului sunt semnate de Ilinca Stânca, iar cei care joacă rolurile principale sunt nimeni alţii decât copiii Nataliei Proca: fiica sa cea mare, alături de iubitul său.

a„Cântecul are un mesaj foarte puternic şi avea nevoie de un videoclip pe potrivă. Am avut norocul să cunosc o echipă profesionistă, care a realizat ceea ce mi-am dorit. Este şi primul meu videoclip şi am vrut să fie unul ca la carte. Filmările au avut loc în Parcul Naţional Ceahlău din România. Am fost în locurile cunocute şi dragi mie, unde obişnuiesc să-mi petrec vacanţele alături de familia mea. Muntele Ceahlău îmi este o destinaţie foarte cunoscută şi am vrut să arăt celor de acasă zona Moldovei de peste Prut, frumuseţea naturii de acolo. Şi cum am nu doar copii frumoşi, ci şi talentaţi, am decis ca rolurile principale să le revină lor. S-au descurcat de minune”, povesteşte solista Orchestrei Prezidenţiale.

aNatalia Proca susţine că investiţiile au fost şi ele pe măsura calităţii clipului şi că „Am uitat” nu este ultima surpriză a lui 2015. Până de Revelion, cântăreaţa mai pregăteşte ceva frumos.

aaL.N.
Foto: CioFilm

One Comment

  • Nume
    29 octombrie 2015 | Permalink |

    Nataluska e drept ca sotul nr.2 te bate regulat, uneori din cauza vinatailor nici nu poti fi prezenta la evenimente.?Buna ta prietena a avut grija sa informeze tot Buiucaniul, dar mai ales zona STR.pARISULUI 40

Comentează