Divorțul anului! Halle Berry nu îl mai vrea pe Olivier Martinez

Divorțul anului! Halle Berry nu îl mai vrea pe Olivier Martinez

Una dintre cele mai râvnite actrițe din lume, Halle Berry (49 de ani), i-a jurat credință veșnică lui Olivier Martinez (49 de ani) în urmă cu nu mai mult de doi ani. Deși atunci a frânt inimile multor bărbați care visau la ea, acum, vedeta de la Hollywood are o veste-bombă.

Chiar dacă abia au trecut doi ani de la căsătorie, Halle Berry divorțează de Olivier Martinez. Potrivit prietenilor apropiați ai cuplului, cei doi au ajuns să ia această decizie pentru că nu reușeau să se înțeleagă.

„Sunt oameni foarte, foarte diferiți. El este un tip foarte macho, iar lucrurile pur și simplu nu mergeau”, au declarat surse pentru femalefirst.co.uk.

Iar cei doi se despart în termeni amiabili. Mai mult, Halle Berry spune că a luat această decizie cu „inima grea”, și că își doresc să fie fericiți unul altuia: „Ne dorim reciproc nimic altceva decât fericire în viață și sperăm ca voi (presa, n.r.) să ne respectați nouă și cel mai important copiilor noștri intimitatea în timp ce trecem prin această perioadă dificilă”.

Cei doi au împreună un copil, însă renumita actriță nu caută să obțină custodia asupra acestuia, spune ea, „în interesul copilului”.

Sursa: click.ro
foto: Getty

Comentează