9 lucruri pe care nu le ştiai despre Leonardo DiCaprio

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Starul de 40 de ani este cunoscut pentru faptul că nu a câştigat niciun premiu Oscar, deşi a fost nominalizat de cinci ori, iar criticii i-au lăudat mereu prestaţiile. Însă există lucruri pe care cu singuranţă nu le ştiai despre Leonardo Dicaprio: iată nouă dintre ele.

Leonardo DiCaprio şi-a început cariera la vârsta de 14 ani, iar primul lui film a fost pelicula „This Boy’s Life”. A fost nominalizat pentru prima oară la Oscar în 1993, pentru rolul din „What’s Eating Gilbert Grape”, dar faima internaţională i-a fost adusă de filmul „Titanic” (1997), al lui James Cameron.

Pe lângă o carieră de succes, DiCaprio este cunoscut şi ca un adevărat playboy şi a avut relaţii cu cele mai frumoase femei din lume, printre care Gisele Bundchen, Bar Refaeli şi Toni Garnn. S-a zvonit chiar că și românca Mădălina Ghenea este pe lista sa de cuceriri.

Deşi cariera şi viaţa lui personală au fost mereu sub luminia reflectoarelor, sunt anumite lucruri pe care nu toată lumea le ştie despre starul de la Hollywood.

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Leonardo DiCaprio

  1. Robert De Niro l-a ales personal pe Leo din sute de băieţi care au dat probă pentru rolul din „This Boy’s Life”.
  2. Un jurnalist l-a numit odată pe DiCaprio plictisitor, pentru că actorul a ştiut să spună pe de rost 20 de specii în pericol de dispariţie.
  3. Nu a luat niciodată droguri, aşa că pentru a se pregăti pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”, în care personajul lui ia multe substanţe ilegale, a trebuit să vorbească cu un expert în droguri.
  4. Mama lui i-a spus Leonardo pentru că se uita la o pictură semnată de Da Vinci când a bebeluşul a lovit-o prima oară în burtă. Și, tot legat de mama lui, se spune că actorul este foarte atașat de femeia care i-a dat viață. Atât de atașat, încât nu se poate desprinde, cum se spune, „de fusta ei”. Acesta ar fi și motivul pentru care nici o domnișoară nu l-a convins, încă, să se căsătorească.
  5. DiCaprio a fost fugărit de un grup de adolescente prin Luvru în 1998. Probabil ar fi trebuit să ceară o vizită privată.
  6. Deşi are o avere impresionantă, Leo nu avea obiceiul să dea bacşiş pe vremea când bătea cluburile în lung şi în lat. Acum nu mai are nevoie: petrecerile la care merge sunt organizate de el, pe iahturi luxuoase
  7. Iniţial, el ar fi trebuit să îl joace pe Alan Turing în „Imitation Game”, dar a fost înlocuit de Benedict Cumberbatch.
  8. Deşi a vrut să joace în filmul „Moulin Rouge” al lui Baz Luhrmann, faptul că e afon i-a distrus orice şansă.
  9. Primul lui agent l-a sfătuit să îşi schimbe numele în Lenny Williams, pentru că Leonardo Dicaprio suna „prea etnic”.

Sursa: click.ro
Foto: Getty

Comentează