Imagini scandaloase! O femeie şi-a băgat copilul cu sindrom Down în maşina de spălat

Imagini scandaloase! O femeie şi-a băgat copilul cu sindrom Down în maşina de spălat

O femeie din Marea Britanie a şocat opinia publică după ce a publicat pe internet o imagine cu fiul ei în maşina de spălat. Gestul tinerei mame nu este singular.

După ce a fost certată de mii de oameni pentru gestul ei inuman, Courtney Stewart a mărturisit, într-o emisiune TV, că regretă gestul făcut. „Ca mamă, fac greşeli în fiecare zi, ca toatp lumea, dar învăţ din ele. Dacă i s-ar întâmpla ceva băieţelului meu, eu aş fi cea care va suferi… Cea mai mare greşeală am făcut-o atunci când am postat imaginea pe reţelele de socializare. Am fost naivă când am crezut că pot să postez ce vreau, fără consecinţe”, a spus ea, spăşită, la tv.

Nu sunt primele imagini cu care tânăra mamă a scandalizat opinia publică. Femeia a publicat, tot pe Facebook, un filmuleţ în care apare la un loc de joacă, în timp ce-l trage pe copil de picioare şi îl aruncă pe saltelele gonflabile.

„Recunosc că sunt uneori dură cu el, dar se întâmplă pentru că încerc să îl tratez ca pe un copil normal”, şi-a justificat ea gestul, potrivit presei engleze.

Femeia se află acum în atenţia autorităţilor şi susţine că şi-a dat seama cât de mult a greşit când şi-a bătut joc de propriul ei copil.

One Comment