Elena Vaenga, dată în judecată pentru că a înjurat

Elena Vaenga, dată în judecată pentru că a înjurat

Vedeta chansonului rusesc înjură ca la uşa cortului – pe asta o ştiu şi colegii ei de breaslă, şi jurnaliştii. N-o ştia însă un blogger din Rusia, care a rămas mut când celebra interpretă l-a trimis „la origini”.

O fi fiind ea regina chansonului rusesc, dar înjură ca un birjar! După un concert pe care l-a susţinut într-un oraş din Rusia, Elena Vaenga, nemulţumită de condiţiile de trai din hotelul în care s-a cazat, i-a învinuit pe organizatori de hoţie. Dar când un blogger a încercat s-o tempereze, aceasta l-a înjurat.
„I-am răspuns pe o reţea de socializare, i-am spus că e ţoapă – nu găsesc altă explicaţie pentru comportamentul ei bădărănesc. Am mai lucrat şi cu alte vedete, am mai auzit certuri, dar nici chiar asa! Am dat-o în judecată pe Vaenga, poate după asta va învăţa să-i respecte pe organizatorii de concerte şi pe reprezenţanţii mass-media”, a declarat bloggerul, citat de kp.ru.
Se pare însă că pe interpretă nu a afectat-o deloc chemarea în judecată. „Da, l-am trimis la origini! Dacă va fi nevoie, il voi înjura din nou după ce voi plăti amenda, fie ea şi de 100 000 de ruble (circa 35 000 de lei moldoveneşti – n.r.)”, a spus scandalagioaica.
Totuşi, conform sursei citate, pentru o astfel de încălcare, suma maximă a amenzii constituie echivalentul a 1700 de lei, deşi bloggerul speră să obţină, prin judecată, daune morale de 3 milioane de ruble (peste 1 milion de lei).

N.T.

Comentează