Ea este femeia care încape într-o valiză! E incredibil cum se pliază! FOTO

Ea este femeia care încape într-o valiză! E incredibil cum se pliază! FOTO

Leilani Franco (29 de ani), fostă concurentă la „Britain’s Got Talent”, susține că mănâncă alimente bogate în grăsimi, bea și fumează în timp ce își menține flexibilitatea nemaivăzută.

Contorsionista profesionistă Leilani Franco se poate plia până în punctul în care încape într-o valiză de călătorie. Tânăra atrage privirile tuturor trecătorilor atunci când își exersează numerele de gimnastică în public, informează mirror.co.uk.

Mai mult, pe aceasta nu o deranjează deloc privirile ațintite asupra ei, fie ele admirative sau pline de dezgust: „Oamenii sunt întotdeauna uimiți, șocați și dezgustați atunci când văd ce fac. Este amuzant să le văd reacțiile, în special când fac lucruri aleatorii în public, cum ar fi îndoitul”, spune Leila.

Iată cum se contorsionează Leila

leilani franco contorsionista

Contorsionista Leilani Franco poate încăpea într-o valiză
foto: captură video Mirror

Leilani, din Londra, obișnuia să meargă la circ, iar când a împlinit vârsta de 18 ani, a realizat că talentul ei este asemănător profesioniștilor din spectacole. Acum, ea face contorsionism pe scenă de mai multe ori pe săptămână în Berlin, unde este primită în aplauzele publicului.

leilani franco contorsionista

Pe Leilani nu o deranjează privirile trecătorilor atunci când se contorsionează în public
foto: captură video Mirror

Spre deosebire de ceilalți contorsioniști care se antrenează ore întregi pentru a-și perfecționa numerele, Leila mănâncă și bea orice îi face plăcere și nici nu se antrenează. Aceasta susține că talentul ei este înnăscut: „Nu a trebuit să mă antrenez niciodată pentru a deveni flexibilă, așa am fost dintotdeauna”, a mai spus ea.

Sursa: click.ro
foto: arhiva personală

Comentează