Volochkova s-a mutat în casă nouă // FOTO

Criză? „Nu, n-am auzit!”, ar spune fosta primă balerină a Teatrului „Bolshoi”. Anul trecut aceasta s-a scăpat cu vorba că şi-a luat casă de 5 milioane de dolari. Puţini au crezut-o, ştiind-o că mai şi exagerează. Recent însă Anastasia Volochkova, împreună cu fiica şi mama, s-au mutat în spaţioasa lor locuinţă cu trei etaje dintr-o suburbie de elită a Moscovei.

aAni la rând a pus bani deoparte, iar în 2014 şi-a văzut visul împlinit, căci şi-a achiziţionat locuinţa mult visată. De atunci, fosta primă balerină a Teatrului „Bolshoi” din Rusia, Anastasia Volochkova, s-a ocupat de amenajarea noii sale case, un adevărat castel de 850 de metri pătraţi, plus căsuţa pentru oaspeţi, de 200 de metri pătraţi şi o grădină.

aBalerina spune că nu mai ştie exact câte odăi are casa, dar spune că numai camere de baie sunt şase, iar atunci când a schimbat uşile, îşi aminteşte că a comandat 36 la număr. Conform eg.ru, spaţioasa locuinţă seamănă cu un teatru de balet nu doar la dimensiuni, ci şi amenajare: fresce, mobilier de epocă, un pian de anticariat dăruit de Nikolay Baskov şi un pat cât o scenă.
Şi chiar dacă proprietarii s-au mutat deja în casa lor nouă, petrecerea cu această ocazie va avea loc abia în luna septembrie a acestui an.

aNatalia TUTUNARU
Foto: eg.ru

Comentează