Cel mai drăguț videoclip! Un raton s-a apucat să spele vase // VIDEO

Cel mai drăguț videoclip! Un raton s-a apucat să spele vase // VIDEO

Dacă ai nevoie de un ajutor harnic pentru treburile casnice, acest animal drăgălaș îți va spăla vasele. Ce e drept, tot el le murdărește.Videoclipul a ajuns destul de popular și a fost distribuit pe multe rețele sociale.

Ratonii sunt animale de casă neobișnuite, dar sunt foarte inteligente și își ocupă timpul cu joaca. În videoclip, un raton simpatic încearcă temperatura apei dintr-un lighean, pus de stăpânul lui și se bagă în el ca să se bălăcească. Un alt raton vine în ajutorul lui și începe să murdărească vasele cu noroi. După ce le-au murdărit bine, încep să le spele în apa nu tocmai curată. Igiena nu este o problemă pentru ei, simpaticele animale au spălat vasele și s-au distrat de minune cu apa. Cei doi prieteni au fost filmați de stăpânul lor cum se joacă cu vasele de plastic. Filmulețul a strâns aproape 10.000 de vizualizări pe Youtube și a fost publicat acum o lună.


Sursa: click.ro

One Comment

  • 4 iulie 2015 | Permalink |

    Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Comentează