Unul dintre cei mai SADICI CRIMINALI din ISTORIE se CĂSĂTOREȘTE

Unul dintre cei mai SADICI CRIMINALI din ISTORIE se CĂSĂTOREȘTE

Charles Manson, considerat unul dintre cei mai sadici criminali din istorie, urmează să se căsătorească în curând cu o femeie mai tânără decât el cu 53 de ani. Motivul pentru care aceasta vrea să- fie soție este unul de neînchipuit.

Elaine Burton, o tânără de 27 de ani, este logodnica lui Charles Manson (80 de ani), unul dintre cei mai renumiți criminali din toate timpurile. Femeia vrea să-l ia de soț dintr-un motiv care pentru mulți este de neînchipuit. Tânăra își dorește foarte mult cadavrul lui Charles și este dispusă să aștepte cât este nevoie pentru a-l obține.

Elaine vrea ca după moartea lui Charles Manson să poată expune într-un sicriu de sticlă cadavrul celui mediatizat criminal din istorie și speră că asta o va îmbogăți.

Charles Manson este unul dintre cei mai sadici și cei mai mediatizați criminaliîn serie din toate timpurile. El a ucis șapte persoane cu sânge rece și a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a omorât-o pe actrița Sharon Tate, soția celebrului Roman Polanski. Femeia era însărcinată în luna a opta și aștepta cu nerăbdare să devină mamă.
Sursa: libertatea.ro

Comentează