MARELE SECRET AL lui BOBBI KRISTINA a ieșit la IVEALĂ! CE ASCUNDE fiica lui Whitney Houston!

MARELE SECRET AL lui BOBBI KRISTINA a ieșit la IVEALĂ! CE ASCUNDE fiica lui Whitney Houston!

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, nu a fost niciodată căsătorită legal cu partenerul ei de viaţă, Nick Gordon. Informația a fost făcută publică de rapperul Bobby Brown, și a apărut în timp ce fiica lui Whitney se zbate între viață și moarte, după presupusa tentativa de sinucidere de zilele trecute.

Avocatul rapperului Bobby Brown a dat publicității marţi seară o informație care aruncă în aer tot ce se știa despre fiica lui Whtiney Houston. În timp ce toată lumea credea că tânăra de 21 de ani este căsătorită cu Nick Gordon, cel care a găsit-o inconștientă în casa lor din Atlanta, Georgia, se pare că adevărul este altul. Conform spuselor apărătorului lui Brown, Nick și Kristina nu sunt căsătoriți.

„În prezent analizăm evenimentele care au dus la spitalizarea lui Bobbi Kristina. Pentru a corecta o serie de ştiri anterioare, trebuie să vă spun că Bobbi Kristina nu este şi nu a fost niciodată căsătorită cu Nick Gordon”, a declarat avocatul, citat de libertatea.ro

Bobbi Kristina a crescut în aceeaşi casă cu Nick Gordon , care a fost „adoptat” de celebra cântăreaţă – însă fără forme legale – pe când fiica ei avea vârsta de 12 ani. Cei doi tineri au devenit şi mai apropiaţi după decesul cântăreţei în 2012 şi obişnuiau să se refere atunci când vorbeau unul despre celălalt cu apelativele „soţ” şi „soţie”.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă weekendul trecut, după ce Nick Gordon a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul Georgia.

Comentează