Fetiţa lui Igor Rusu, prințesă la cinci ani! FOTO

Fetiţa lui Igor Rusu, prințesă la cinci ani! FOTO

Igor Rusu este, în mod sigur, cel mai modest interpret din showbizul autohton. În toate interviurile oferite, vorbeşte doar despre latura profesională, căci pe cea personală preferă să o ţină doar pentru el. Nici măcar la evenimentele mondene nu vine cu soţia, aşa cum o fac unii din colegii săi de scenă. Însă iată că minunea s-a produs în 2015, când interpretul a acceptat, în sfârşit, să ni-i prezinte pe membrii frumoasei sale familii.

Tatiana şi Igor Rusu i-au organizat o mega petrecere fetiţei lor, Gloria-Melania. Mezina familiei a împlinit cinci anişori, iar cu acest prilej părinţii şi-au invitat prietenii într-un local din capitală. Invitații au fost întâmpinați cu bucate alese şi cu muzică live.
„Am decis să organizăm un eveniment mai special, în cadrul căruia să dăm şi colacii nanilor fetiţei noastre. Vorba e că am creştinat-o, dar cumătria nu am făcut-o. Aşa că am profitat de ocazie ca să le înmânăm colacii de botez celor 13 perechi de nani, pe care i-am invitat la ziua de naştere a finuţei lor fără să le spunem ce le pregătim, de fapt”, ne-a declarat Igor Rusu.

Numeroase cadouri pentru omagiată

1La fastuoasa petrecere au fost prezenţi şi colegii de scenă a interpretului de muzică populară: Adriana Ochişanu, Victoria Lungu, Natalia Proca etc. Soţii Rusu şi-au dorit o seară de neuitat pentru invitaţii lor şi sunt bucuroşi de faptul că le-a reuşit.
„Gloria a primit atât de multe daruri încât încă nici până azi nu am reuşit să le despachetăm pe toate. Poate e mai bine-aşa: am zis să desfacă-n fiecare zi câte două, astfel ca să reuşească să se bucure din plin de fiecare-n parte. Şi din partea familiei a avut cadouri alese. De exemplu, i-am amenajat odaia după placul ei. Plus că şi-a dorit o rochie ca de prinţesă, iar de ziua sa a purtat una. Au fost şi alte surprize, mai mărunte, însă la fel de interesante”, ne-a povestit cântăreţul.

Vrea să cânte cu Gloria pe aceeași scenă

Gloria ar putea să-i calce pe urme tatălui său, căci deşi e încă mică, îi place mult să cânte, iar părintele său ne-a asigurat că ea stă foarte bine la capitolul ritm, auz muzical şi voce.
„Sper ca în curând să am o parteneră de scenă. Totuşi, depinde de ea dacă va dori să devină cântăreaţă ori ba. Deocamdată vreau să cred că o să aleagă anume acest drum”, susţine Igor Rusu.
Interpretul mai are un copil. Îi spune Igor, are 21 de ani, iar anul acesta va absolvi Facultatea de Muzică, specialitatea Pian.
Cântăreţul le pregăteşte admiratorilor săi noi melodii, pe care le vom putea asculta în curând. La momentul de faţă colaborează cu Oleg Baraliuc şi cu fraţii Advahov, iar în viitorul apropiat va lansa şi un nou album de muzică populară.

2Lena Negru
Foto: Arhiva personală a lui Igor Rusu

One Comment

  • LY
    27 ianuarie 2015 | Permalink |

    cum e posibil sa-ti bati joc de copilul taun in asa hal? o fetita dragalasa, un copil, DECE TRABUIE SA TRANSFORMI COPILUL INTR-O MATROANA?nu stiu, daca mai este vre-o natie, care cu atat elan isi doresc, ca picii lor sa fie „maturizati’ fara de vreme, rinza asta moldoveneasca neaprat isi doreste sa arate cum ca uite CE AM SI CE POT EU!!! DE LA NUNTI SI PINA LA ZILE DE NASTERE COPII NE FALIM CU ORISICE, CA LA MINE LA NIMENI

Comentează