10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevărat fericite

10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevărat fericite

Fericirea în cuplu nu stă în vacanțe scumpe sau vorbe mari, ci în lucruri simple. Află 10 obiceiuri ale cuplurilor cu adevărat fericite și vezi dacă te numeri printre norocoși.

Doi oameni fericiți se pun în pat la aceeași oră. Mai ții minte când erați la începutul relației și nu rămâneai singură la televizor, după ce el pleca în dormitor? Specialiștii spun că este important să mențineți obiceiul de a vă culca la aceeași oră. Când mergeți amândoi la culcare, vă asigurați că sunteți pe aceeași lungime de undă. Chiar și dacă nu aveți de gând să faceți sex, gestul arată că faceți un efort pentru a încheia ziua împreună.

Au interese comune

Este cu adevărat important să faceți lucruri împreună. Nu trebuie să împărțiți aceleași hobby-uri, este sănătos să faci câte ceva și singură, dar este bine să aveți activități pe care să le faceți impreună. Fie că alegeți în fiecare weekend un nou restaurant în care să luați masa, mergeți cu bicicletele prin parc sau vă uitați la serialul vostru preferat, faceți ceva amuzant doar voi doi.

Citește continuarea pe Unica.ro

Comentează