Fiica Olgăi Ciolacu a făcut cununia civilă. Artista a lipsit de la eveniment!

Alexandrina, fiica Olgăi Ciolacu şi a impresarului Valentin Bătrânac, a spus „Da” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă. Evenimentul a avut loc la Iaşi, de unde este originar alesului inimii sale, Ionuţ.

De la emoționantul pas pe care l-a făcut Alexandrina a lipsit soacra cea mică. Olga Ciolacu s-a simţit rău şi nu a putut să se deplaseze la Iaşi, iar alături de mireasă a fost tatăl său, care a fost emoționat şi cu ochii în lacrimi pe tot parcursul ceremoniei.

IMG_00006706Acum că se simte mai bine, artista se pregătește să ia parte la cununia religioasă, care va avea loc vineri, la Mănăstirea Curchi, dar şi la nuntă, ce se va juca într-un local fastuos din capitală.
Acum o lună, soacra mică ne-a declarat într-un interviu că refuză să mediatizeze nunta fiicei sale deoarece „lumea este rea”. Și acesta nu este singurul motiv.
„Cineva va vedea evenimentul cu ochi buni, cineva cu ochi răi. Nu vreau să-mi etalez copiii spre a fi bârfiți ori chiar lăudați. Nu am nevoie de așa ceva. În plus, nici ei nu vor și nici nu-mi permit să dau din casă. Și mă bucur că gândim cu toții la fel. Chiar nu vrem să facem PR căci scopul nostru e altul: ca lumea să se simtă bine și să fie o seară de neuitat pentru toți”, ne-a spus artista.

„Se mărită fata mamei”, dedicată Alexandrinei

IMG_00006671Olga Ciolacu ne-a mărturisit că are emoții foarte mari, însă cu toate acestea, fiica sa insistă să-i cânte melodia „Se mărită fata mea” pe care, de altfel, artista a compus-o special pentru nunta Alexandrinei.
„N-am vrut să cânt, însă ea insistă. Nu știu dacă o voi putea interpreta fără să nu plâng. La nunțile străine am emoții când mi se solicită această melodie, și-mi dau lacrimile fără să vreau, acum îmi va fi de o sută de ori mai greu să o cânt”, ni s-a confesat interpreta.
Nunta va avea loc pe 9 mai, zi în care, acum 41 de ani, Olga Ciolacu și Valentin Bătrânac s-au căsătorit. Astfel, în familia artiștilor, în această zi, va avea loc o dublă sărbătoare. La sfârșitul discuției, Olga Ciolacu ne-a spus că tot ce-și dorește este sănătate și să treacă cu bine peste evenimentul cel mai important din viața sa și a soțului său: nunta fiicei lor.

IMG_00006688

Comentează