AFLĂ cum sărbătoresc vedetele noastre Haloween-ul!

AFLĂ cum sărbătoresc vedetele noastre Haloween-ul!

Haloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală. Cunoscută mai mult în America, aceasta pare să prindă rădăcini şi în R.Moldova. Află ce părere au vedetele noastre despre Haloween şi cum se gândesc să serbeze în această seară.

Cu ocazia acestei sărbători, oamenii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje. Şi dacă unele dintre vedetele noastre par să fie mai reticente când vine vorba de Haloween, altele aşteaptă cu nerăbdare seara ca să intre în pielea personajelor imaginare.
„Nu-mi place această sărbătoare! Azi voi merge să mă distrez cu prietenii într-un karaoke, dar nu am de gând să port vreun costum”, a declarat Dianna Rotaru pentru APROPO.
Igor Cuciuc însă se pare că face parte din categoria celor care „adoptă” orice sărbătoare, indiferent de semnificaţia ei şi de ţara de origine. Din păcate, programul de lucru nu-i prea lasă timp pentru distracţie.
„Azi am un concert, dar dacă ar fi să particip la o asemenea petrecere, m-aş costuma în câine-lup. Soţia mea zice că semăn cu acest animal atât la caracter, cât şi la fizic”, a spus interpretul.
Spre surprinderea fanelor care şi l-ar dori în rol de prinţ sau rege, Ionel Istrati preferă personajele fioroase.
„Voi sărbători Haloween-ul în weekend, alături de prieteni. Voi apela probabil la un make-up artist profesionist care să-mi deseneze pe faţă nişte cicatrici, ca la personajele din filmele horror”, ne-a declarat cântăreţul.
V.V.
Colaj: APROPO Magazin

Vizualizări: 754

One Comment

  • suntem crestini!
    31 octombrie 2013 | Permalink |

    „Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai.

    Nu-l sărbătoriți pe satan!!!

Comentează