Machiajul de seară

Machiajul de seară

Machiajul de seară te ajută dă obţii un look sofisticat, dar în acelaşi timp discret, care ştie să evidenţieze trăsăturile feţei, producând un efect de milioane.

Iată care este tehnica machiajului de seară:
Culorile acestuia trebuie să fie mai puternice decât cele ale machiajului de zi. Poţi opta pentru culori mai vii – sunt nuanţele care îţi pun culoarea ochilor în evidenţă.
„Pentru un machiaj reuşit ai nevoie să obţii un ten impecabil şi pomeţi bine definiţi, de aceea va trebui să aplici mai întâi de toate o cremă hidratantă, apoi fondul de ten, preferabil unul lichid. Finisează look-ul cu o pudră minerală, după care zâmbeşte în oglindă şi aplică blush-ul cu o pensulă mare, de la pomeţi spre tâmple”, declară Andrei Cocieru.
Cel mai important detaliu al unui machiaj de seară reuşit este să alegi nuanţele potrivite atât ca intensitate, cât şi cromatică.
„Poţi începe cu o nuanţă deschisă la rădăcina ochilor, iar spre exterior să utilizezi o culoare mai închisă. Şi dacă vrei un machiaj de seară desăvârşit, conturează-ţi buzele cu un creion special cu o nuanţă mai închis decât rujul aplicat cu o pensulă. După care poţi aplica un luciu de buze, deoarece asta va crea iluzia de buze pline”, sfătuieşte stilistul vedetelor.
Fii strălucitoare!
V.V.

Vizualizări: 323

Comentează