Lindsay Lohan a reuşit să distrugă o rochie de designer împrumutată pentru o gală

Lindsay Lohan a reuşit să distrugă o rochie de designer împrumutată pentru o gală

Lucrurile par să meargă din rău în mai rău pentru Lindsay Lohan, care, pe lângă problemele financiare pe care le avea deja, trebuie să achite şi contravaloarea de 1.750 de dolari a unei rochii de designer pe care a împrumutat-o pentru a participa la o gală a Fundaţiei americane pentru Cercetare în domeniul SIDA (amfAR), rochie pe care a reuşit să o distrugă, conform UsMagazine.com.

Actriţa a purtat o rochie Theia, lungă până la pământ, decorată cu strasuri, dar când a returnat rochia casei de modă, aceasta era ruptă.

“Ea a explicat că rochia s-a rupt într-un club, după gală”, a precizat un angajat al casei de modă păgubite.

Între timp, deşi rămasă fără bani, actriţa îşi permite să refuze oferte publicitare. Reprezentanţii unui producător de băuturi energizante i-au oferit actriţei 200.000 de dolari pentru a realiza o reclamă, însă aceasta i-a refuzat solicitând 500.000 de dolari, conform RadarOnline. De asemenea, este de notorietate şi faptul că Charlie Sheen a ajutat-o cu 100.000 de dolari pentru a-şi plăti nişte datorii la fisc.

Pe lângă necazurile financiare, se pare că şi popularitatea lui Lindsay a început să pălească. Într-un nou clasament al celor mai puţin atrăgătoare femei de la Hollywood Lindsay Lohan a ocupat locul trei, după Sarah Jessica Parker şi Kristen Stewart.AGERPRES
Foto:AGERPRES

Vizualizări: 299

Comentează