Cum să-ţi faci singură un demachiant pentru ochi 100% natural şi eficient

Cum să-ţi faci singură un demachiant pentru ochi 100% natural şi eficient

Daca, la fel ca noi, ai ochi sensibili si ai nevoie de un demachiant special pentru aceasta zona sau pur si simplu ti-e frica de ridurile care risca sa-ti apara sub ochi din cauza miscarilor energice prin care te demachiezi cu un produs obisnuit, noi am gasit solutia!

Varianta lichida

Miraculosul produs pe care il poti folosi pe post de demachiant pentru ochii sensibili este uleiul din nuca de cocos, pe care il gasesti in orice plafar, scrie perfecte.ro.

Tot ce trebuie sa faci este sa umpli un mic recipient de plastic etans cu acest ulei (intreaba la orice farmacie de recipient) si sa il folosesti apoi pentru a indeparta reziduurile de produse cosmetice sau praf din zona ochilor.

Recomandarea noastra este sa inlocuiesti aplicarea produsului cu o discheta demachianta, procedeu mult prea uleios, cu aplicarea cu un betisor de ureche, pe care il vei cufunda in prealabil in ulei.

Pe langa faptul ca nu mai folosesti un demachiant din comert, care nu stii ce contine, vei beneficia de calitatile antioxidante si efectele anti-aging detinute de acest ulei natural. In plus, vei face si o considerabila economie financiara.

Varianta solida

Daca preferi un demachiant cu o formula solida, tot uleiul din nuca de cocos este solutia! Daca il bati cu un mixer, timp de 6-7 minute, cum bati, de exemplu, albusul de oua, uleiul va dobandi o consistenta usoara, ca o crema de tort foarte fina. Pastreaza-l intr-un recipient etans, la temperatura camerei.

Trebuie sa stii, insa ca, avand in vedere ca temperatura de topire a uleiului de cocos este de 24 de grade Celsius, acesta va deveni lichid la contactul cu pielea ta.

Poate fi ciudat, la inceput, dar vei incepe sa-i apreciezi calitatile in timp si chiar sa-l folosesti pe post de crema de corp (crede-ne, pielea devine fina ca matasea!).

Foto: perfecte.ro

Vizualizări: 257

Comentează