BOALA ÎNGROZITOARE pe care mulţi o ignoră a dus la moartea Laurei

BOALA ÎNGROZITOARE pe care mulţi o ignoră a dus la moartea Laurei

Laura Willmott avea doar 18 ani când a murit din cauza ei, dar şi din cauza medicilor, care au externat-o spunând că e majoră şi că se poate trata singură, acasă.

De la vârsta de 13 ani, Laura din Anglia suferea de anorexie. Cu toate că aceasta e o boală serioasă care te poate distruge şi chiar omorî, mulţi nu o iau în seamă. Ba chiar unii râd de cei care suferă de anorexie, spunând că se înfometează pentru a arăta bine. Totuşi, când şi medicii te ignoră, lucrurile devin şi mai grave, scrie libertatea.ro

Cu puţin timp înainte să moară, Laura ajunsese să cântărească numai 30 de kilograme. Nu mânca mai nimic şi avea o stare psihică proastă. Ba chiar spunea că o să moară în curând. Părinţii ei au internat-o, iar după 11 zile în care i-a fost făcut tratamentul, medicii au externat-o spunând că e majoră şi se poate trata şi singură acasă.

La scurt timp, Laura Willmott avea să moară, după ce a făcut un infarct şi a căzut fără suflare, în casă, pe podea.

Părinţii ei, devastaţi, au povestit pentru Daily Mail ce au păţit şi cum au fost ignoraţi de medicii, în speranţa că vor ridica un semnal de alarmă şi că anorexia va fi privită cu mai multă seriozitate de acum înainte.

FOTO: Northfoto

Vizualizări: 472

Comentează