O fetiţă de patru ani, sfâşiată de câinele familiei

O fetiţă de patru ani, sfâşiată de câinele familiei

Peste 100 de copii ajung anual cu diverse traume la spital după ce au fost atacaţi de animale domestice care, la prima vedere, par inofensive.

„Dacă aş fi fost acasă, fiica mea ar fi fost în viaţă. De ce au lăsat-o fără supraveghere?”, se întreabă îndurerată Ana. Femeia era plecată peste hotare şi şi-a lăsat fiica de doar patru ani în grija surorii sale mai mici. A trebuit să revină acasă pentru a-şi petrece copilul pe ultimul drum. Micuţa a decedat în drum spre spital după ce a fost sfâşiată de câinele din curtea casei.

Un ţipăt ascuţit a alertat vecinii care s-au adunat la poarta casei în care locuia Olga, Nicolae şi nepoata lor de patru anişori. Margareta zăcea la pământ şi se ţinea cu mânuţa de gât. „Am lăsat-o să se joace în curte. Eu spălam hainele în lighean şi o vedeam ce face. Am uitat înălbitorul în casă şi am fugit repede să-l iau. Am lipsit vreo câteva secunde”, îşi aminteşte Olga. Când a ieşit din casă, tinerei nu-i venea a crede ochilor. Câinele lor, Tobic, o mușcase de gât pe Margareta. „Câinele era legat, deoarece era tare rău cu străinii, dar pe nepoţica mea o iubea foarte mult. Nu ştiu ce i s-a năzărit. Margareta îl mai trăgea de urechi sau de coadă şi el nu-i făcea nimic. Probabil că mânca atunci când s-a apropiat fata de el”, povesteşte Olga. Unchiul şi mătuşa au crezut până în ultimul moment că-şi vor putea salva nepoata de la moarte, însă nu a fost să fie. Margareta a murit în drum spre spital. Olga nu ştia cum să-şi sune sora care se afla în acel moment în străinătate şi să-i spună teribila veste.

Mai multe detalii aflaţi pe jurnal.md

Foto: iasiplus.ro

Vizualizări: 906

One Comment

  • rodica
    7 decembrie 2012 | Permalink |

    SARMANELUL COPILAS CE MOARTE CUMPLITA A AVUT ….

Comentează