Cum să treci peste o despărţire în prag de sărbători

Cum să treci peste o despărţire în prag de sărbători

Cea de-a doua jumatate a lunii decembrie e, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase perioade din an. Cu toate acestea, o despartire in prag de sarbatori te poate afecta mai mult ca de obicei, iar medicii sunt de parere ca depresia isi poate face aparitia mult mai usor in aceasta perioada. Totusi, exista si solutii…

Nicio despartire nu este usoara. Insa atunci cand despartirea se produce chiar in prag de sarbatori, atunci cand fiecare dintre noi cautam parca si mai mult prezenta persoanei iubite in viata noastra, situatia poate parea devastatoare, din punct de vedere psihic. Ceea ce conteaza cu adevarat insa, este sa vrei sa iesi din aceasta stare. Pentru ca solutii exista, dupa cum spuneam. Insa primul pas se face intotdeauna pe cont propriu.

Iata cum poti trece (mai usor) peste o despartire, in prag de sarbatori:

Transforma-ti vacanta de iarna in cea mai nonconformista vacanta de pana acum. Obisnuiai sa mergi la ski? Sa stai acasa cu jumatatea ta si sa va uitati la filme?… Daca bugetul iti permite, rezerva-ti un zbor spre o destinatie calduroasa, unde sa poti face plaja si poti experimenta un alt fel de Craciun. Daca nu, suna o prietena si planificati impreuna cea mai exploziva petrecere de Revelion. Strange cat mai multa lume in jurul tau si nu te mai gandi la despartire. E vremea petrecerilor!

Decoreaza casa. Acorda-ti timp pentru a decora casa in spiritual sarbatorilor. Cheama-ti prietenii pentru a face bradul impreuna, beti ceai cald sau vin fiert, ascultati colinde si distrati-va! Acum e momentul.

Simte-te bine alaturi de prieteni si familie. Nu te gandi ca ai ramas singura de sarbatori, pentru ca stii ca nu este asa. Atata timp cat ai prietenii si familia alaturi, totul va fi bine.

Fa cumparaturi pentru cei dragi. Stii deja ca o sesiune de shopping poate fi mai relaxanta decat o zi la spa, asa ca fugi la cumparaturi. Nimic nu-i mai frumos in luna decembrie decat sa cumperi cadouri persoanelor dragi!

Fii optimista! Priveste partea plina a paharului… e sezonul petrecerilor, cunosti oameni noi, si poate Fat-Frumos e mai aproape decat crezi!
Sursa: e-joy.ro
Foto: Hepta

Vizualizări: 385

Comentează