Cei peste 1000 de bărbaţi cu care am făcut sex vor fi foarte supăraţi când vor afla SECRETUL meu

Cei peste 1000 de bărbaţi cu care am făcut sex vor fi foarte supăraţi când vor afla SECRETUL meu

O femeie în vârstă de 42 de ani din Marea Britanie a declarat că s-a culcat cu peste 1000 de bărbaţi, după ce şi-a dat seama că este dependentă de sex. Dar asta nu e tot.. femeia a mai făcut o confesiune şocantă: este transsexuală.

Aceasta a menţionat că vor fi mulţi bărbaţi nervoşi după ce vor afla secretul ei, scrie Daily Mail.

Femeia de 42 de ani a apărut într-o emisiune televizată unde şi-a mărturisit dependenţa de sex.

Potrivit antena3.ro, Crystal Warren a ales să nu îşi dezvăluie adevărata identitate până acum, cu toate că insistă nu a încercat să ascundă nimic. Ea s-a născut cu numele de Christopher Snowden, dar şi-a schimbat sexul în 2005, deoarece din tinereţe simţea că este femeie.

Ea a declarat că părinţii ei au observat asta şi că tatăl ei i-a adus chiar şi o fustă cadou de ziua ei.

Chiar înaintea operaţiei, Crystal a început să se culce cu bărbaţi, dar după ce şi-a făcut operaţia de schimbare de sex a devenit dependentă.

Acum agaţă bărbaţi prin cluburi sau cafenele sau pe site-urile de matrimoniale şui îi aduce acasă pentru a face sex. Ea a recunoscut că i s-a întâmplat să facă sex chiar şi cu 7 bărbaţi diferiţi, într-o singură zi, uneori cu mai mulţi dintre ei odată.

“Ştiu că sunt dependentă de sex, însă mi-e teamă să apelez la ajutor specializat. Sexul este singurul lucru care mă face să mă simt bine. Ştiu că unii oameni mă consideră că sunt o persoană groaznică, însă nici eu nu sunt mândră de mine”, a adăugat Crystal.

Chiar dacă nu poate avea copii, femeia se protejează de fiecare dată când face sex pentru a nu se îmbolnăvi.
Foto: Daily Mail

Vizualizări: 1073

Comentează