Înainte de Playboy şi FHM, Xenia Deli a pozat dezgolită pentru un brand moldovenesc de lenjerie – GALERIE FOTO

Înainte de Playboy şi FHM, Xenia Deli a pozat dezgolită pentru un brand moldovenesc de lenjerie – GALERIE FOTO

Pana a merge in America si a deveni senzatie pe continentul indepartat, Xenia Deli a pozat in lenjerie si la Chisinau. Cum arata modelul acum un an in urma.

Se pare ca moldoveanca Xenia Deli, care face acum furori in Statele Unite nu si-a inceput cariera de model acolo. Tanara, care a pozat sumar pentru mai multe reviste, dar a aparut si in Playboy alaturi de Bruno Mars, nu era pentru prima data in ipostaze provocatoare in fata camerei.

Acum un an, aceasta a realizat un pictorial de promovare pentru compania locala de lenjerie intima Ravetti. La fel de supla si cu un corp de invidiat, Xenia Deli era si atunci o bomba sexy. Chiar daca acum pozeaza mai mult dezbracata decat imbracata, frumoasa bruneta proiecteaza multa incredere si sex appeal in fotografii. Acum un an lucrurile, totusi, nu stateau chiar asa.

Desi aparea doar in lenjerie intima, Xenia avea licariri de fetita nevinovata in ochi, probabil din motivul ca nu se simtea destul de confortabil in astfel de ipostaze. Acum insa, frumoasa moldoveanca nu mai are acesta problema. Apare tot mai des dezgolita pe coperte internationale, starnind fanteziile barbatilor.

Ba mai mult, se pare ca bruneta focoasa a intrat si in radarul milionarilor din America. Aceasta este curtata de un magnat imobiliar cu mult mai in varsta decat ea, scrie perfecte.md.

Vezi imaginile de incepatoare ale Xeniei Deli:

Foto: perfecte.md.

Vizualizări: 1068

Comentează