Lenuţa Gheorghiţă a vizitat Veneţia: „Nu aş putea trăi acolo!”

Lenuţa Gheorghiţă a vizitat Veneţia: „Nu aş putea trăi acolo!”

Zilele acestea, Lenuţa Gheorghiţă a revenit de la Veneţia, unde a rămas o săptămână. Interpreta a fost invitata unei familii de moldoveni, stabiliţi cu traiul în cel mai popular oraş din Italia, pentru a modera şi a cânta la cumătria feciorului lor. Cântăreaţa a mers însoţită de soţul său, Boris. Cu toate că au vizitat pentru prima dată Veneţia, cei doi spun că nu ar putea trăi acolo.

„A fost super! Totuşi, sinceră să fiu, n-aş putea să trăiesc în acest oraş din cauza mirosului de baltă şi a umidităţii, care este foarte ridicată. Şi, cum am mers cu maşina, am decis, împreună cu soţul meu, să îmbinăm munca cu vacanţa şi să vedem „Cizma”. Fetiţa noastră, Magda, a rămas acasă cu mama mea, care a revenit pentru câteva zile din Israel”, ne-a declarat Lenuţa Gheorghiţă, precizând că în Veneţia a cântat şi cu muzicanți basarabeni stabiliţi cu traiul acolo, în schimb nu a avut timp de shopping.
Lenuţa Gheorghiţă a înregistrat melodia „Castelul meu”, scrisă de Oleg Baraliuc, iar acum îşi doreşte să înregistreze melodii populare cu „Lăutarii” lui Nicolae Botgros. „Am avut deja o discuţie cu maestrul, poate reuşim anul acesta să înregistrăm ceva, deşi orchestra este foarte ocupată”, ne-a mai spus interpreta de muzică populară.
L.N.

Vizualizări: 1713

Comentează