Marius Marinescu despre starea lui Iurie Darie: “Doar o minune îl mai poate readuce la viaţă”

Marius Marinescu despre starea lui Iurie Darie: “Doar o minune îl mai poate readuce la viaţă”

Starea de sănătate a lui Iurie Darie nu este una îmbucurătoare, dimpotrivă, potrivit unui apropiat, şansele de supravieţuire ale actorului sunt minime, informează libertatea.ro

“E în comă de când a plecat de la centrul de tratament din sectorul 6. E intubat, respiră artificial, are o drenă la cap şi una la gât. Era foarte slăbit când am fost la el, organismul lui se topeşte pe zi ce trece, scade imunitatea. E hrănit artificial, numai o minune îl mai poate readuce la viaţă”, a declarat unul dintre apropiaţii familiei, senatorul Marius Marinescu, citat de RTV.

Senatorul a făcut acestă declaraţie în urma unei vizite la spital, afirmând că Iurie Darie se luptă să trăiască, dar că şansele lui sunt minime. În tot acest timp, alături de Iura, aşa cum este alinatt de prieteni, se află, zi şi noapte, soţia lui, Anca Pandrea, care are grijă de el cu un devotament ieşit din comun.

Iurie Darie a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în data de 16 iunie, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie, medici stabilind ulterior că actorul a suferit o complicaţie postoperatorie, acumulând lichid la creier.

Actorul în vârstă de 83 de ani, a fost internat, prima dată, din 10 mai până în 31 mai la Spitalul de Urgenţă “Bagdasar-Arseni” din Capitală. În 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului în plus ce se acumula în zona creierului.
foto:libertatea.ro

Vizualizări: 749

Comentează