Uite cum se distrează soţii Manciu la piscină! FOTO

Uite cum se distrează soţii Manciu la piscină! FOTO

După cum ne-a şi promis acum o lună, Alexandru Manciu a filmat un videoclip la piesa „Holiday”. Filmările au avut loc la o piscină din capitală, iar în scurt timp va avea loc şi lansarea acestuia. Soţia interpretului, care urmează să nască la începutul lui august, a postat pe contul său fotografii din timpul filmărilor. Olga, însărcinată în opt luni, s-a răsfăţat la piscină, bălăcindu-se în apă alături de Alexandru. Una din fotografii a fost însoţită de un mesaj venit din partea viitoarei mămici, care arde de nerăbdare să nască: „De mi-ar spune vreun „extrasens” când am să nasc, aş fi fericită”.

Precizăm că la începutul lui august, curent, Olga Manciu îi va dărui interpretului cel mai frumos cadou, în dublu exemplar – doi băieţi gemeni. Alexandru a aflat că va devenit tătic de băieţi chiar în ajunul zilei sale de naştere, iar de atunci este extrem de fericit. Soţii Manciu şi-au dorit dintotdeauna să devină părinţi de gemeni, astfel că vestea medicilor i-a bucurat nespus
Într-un interviu pentru APROPO Olga şi Alexandru Manciu, ne-au declarat că nu vor apela la serviciile bonelor, deoarece au o familie mare, iar mamele lor vor fi cele care le vor da o mână de ajutor atunci când va fi cazul.
Viitorii părinţi au decis ca părinţi spirituali ai gemenilor care urmează să vină pe lume să fie colegii lor de breaslă, prieteni, dar şi naşii de cununie ai tinerilor părinţi. „Vor fi persoane dragi nouă”, precizează interpretul.


L.N.
foto: Facebook

Vizualizări: 6095

2 Comentarii

  • Nume
    11 iulie 2012 | Permalink |

    cine-s aceshtea?

  • ion
    11 iulie 2012 | Permalink |

    Pe prima fotografie, unde zimbeshte, el seamana cu un erou dintr-un desen animat :) )) te uiti la el si vrei sa zimbesti si mai tare :) )) nici fotoshop nu trebuie :) )))))

Comentează