..

Steve Jobs, inspiraţie pentru noua opţiune Facebook, pentru donatorii de organe

Steve Jobs, inspiraţie pentru noua opţiune Facebook, pentru donatorii de organe

Facebook a anunţat, astăzi, că a adăugat o nouă funcţionalitate reţelei sociale, care le permite utilizatorilor din SUA şi Marea Britanie să-şi informeze prietenii dacă sunt donatori de organe, scrie libertatea.ro.

Într-un interviu acordat ABC News, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, vorbeşte despre motivele care au stat în spatele noii opţiuni.

El a declarat că a observat felul în care utilizatorii de Facebook folosesc platforma pentru a rezolva probleme sociale, aşa cum a fost cazul tornadelor din Missouri sau a cutremurului din Japonia. Drept pentru care, s-a simţit încurajat să facă mai mult în această direcţie.

De ce tocmai donarea de organe? Experienţele iubitei lui Zuckerberg în calitate de medic pediatru, dar şi efectele transplantului de ficat al regretatului şef Apple, Steve Jobs, l-au convins pe Zuckerberg că este nevoie de aşa ceva.

“Cu siguranţă, transplantul lui Steve Jobs a fost ceva ce am avut cu toţii în minte când am construit asta. Povestea lui este doar una dintre cele multe ale oamenilor cărora li s-a prelungit viaţa graţie unui transplant”, a explicat Zuckerberg.

Vizualizări: 94

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios