..

Bărbatul care a devenit femeie după ce a fost înţepat de o albină! VIDEO

Bărbatul care a devenit femeie după ce a fost înţepat de o albină! VIDEO

Chloe Prince, care s-a născut bărbat şi se numea Ted, a povestit cum din cauza unei înţepături de albină corpul său a suferit o reacţie ieşită din comun şi s-a transformat în femeie.

Transexualul este căsătorit de 8 ani cu Renee şi are doi copii împreună cu ea. El a dezvăluit întregii lumi povestea ei incredibilă şi cum femeia cu care s-a măritat i-a stat alături cu toate că şi-a făcut schimbare de sex.

Chloe a spus că totul a început de la o înţepătură de albină, în urma căreia a avut o reacţie severă care a determinat scăderea hormonilor masculini.

Pielea a început să devină mai fină şi a început să aibă forme femeieşti. Bărbatul s-a simţit mult mai bine în piele de femeie şi s-a decis să-şi facă o operaţie de schimbare de sex.

Chloe şi Ted au fost invitaţi la show-ul lui Anderson Cooper unde au povestit experienţa lor.

“Toată viaţa mea m-am confruntat cu probleme legate de gen. Astfel, când nivelul testosteronului a început să scadă, când sânii au început să îmi crească şi pielea îmi era catifelată, a început să îmi placă schimbarea”, a spus transexualul, care a recunoscut că atunci când era mic obişnuia să se mai îmbrace în rochiţe.

Renee a mărturisit că i-a fost foarte greu să se obişnuiască, dar a reuşit să-şi îmbrăţişeze soţul după operaţia de schimbare de sex şi, cel mai important, i-a stat alături.


click.ro

Vizualizări: 842

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios