..

Oraşul de ciocolată se extinde! FOTO

Oraşul de ciocolată se extinde! FOTO

După cum a promis în luna martie curent Victor Filip, directorul companiei „Ciocoville”, oraşul de ciocolată se extinde. Astfel, un nou magazin marca „Ciocoville” s-a deschis la Chişinău. Deservirea ireproşabilă, amabilitatea cu care sunt întâmpinaţi clienţii, uniforma inedită a vânzătoarelor, atmosfera relaxantă din magazin au propulsat „Ciocoville” atât în topul preferinţelor chişinăuenilor, cât şi a oaspeţilor capitalei.

Astfel la un simplu search pe google poţi găsi impresiile locuitorilor capitalei sau ale turiştilor veniţi prin Chişinău, care recomandă serviciile lui. „În timpul scurt petrecut aici (în Chişinău – n.a.), am vizitat şi „Ciocoville”, un magazin de ciocolată şi specialităţi, distribuitor al celor mai mari producători de ciocolată, precum şi de branduri moldoveneşti. Pentru cei care au un drum prin zona, vă recomand să treceţi pe aici. Mai ales că gama de produse este largă şi accesibilă pentru toate buzunarele”, afirmă posesoarea blogului hoinăreală.blogspot.com.
În acelaşi timp, chişinăuenii se bucură de apariţia noului magazin pe strada Mitropolit Bănulescu-Bodoni, intersecţie cu bulevardul Ştefan cel Mare, unde, de asemenea, puteţi găsi cele mai delicioase produse de la „Duc d’O”, „Lindt”, „Raffaello”, „AVK”, „Korona”, „Krasnyi Oktiabri” etc., inclusiv ceaiuri şi băuturi alcoolice alese. „Îmi făceam timp pe seară ca să ajung până la „Ciocoville” din centru. Acum este aproape de serviciul meu şi pot oricând să intru şi să-mi cumpăr ciocolatele preferate, pe care doar aici le găsesc”, ne spune Eleonora Creţu, una din cumpărătoare.
Victor Filip, directorul companiei, ne-a comunicat că şi-au dorit să fie primii şi le-a reuşit. „Le oferim clienţilor noştri o deservire la cel mai înalt nivel şi produse de înaltă calitate, plus un design care să le bucure ochiul. La noi sunt comercializate produse de cofetărie fabricate în Moldova, iar noi tindem să aducem şi produse europene de renume. Avem mulţi furnizori şi multe brand-uri. Mărcile „Duc d’O” şi „Lindt” le veţi găsi doar la noi în magazin, sunt exclusivităţi pe piaţa noastră. Sunt mulţumit de rezultat. Nu vrem să părem un supermarket banal, tocmai din această cauză am ales şi o vestimentaţie deosebită pentru persoanele care deservesc cumpărătorii. Ca rezultat, avem un magazin stilat, modern, european. De la brand-ul „Lindt” avem mai multe denumiri de bomboane care pot fi găsite doar la noi. Oferim produse în premieră, lucru îmbucurător pentru noi, sperăm că şi pentru clienţii noştri”, ne-a declarat Victor Filip.
Pentru a fi cât mai aproape de toţi cei care vor să savureze gustul celor mai fine produse, în viitorul apropiat, „Ciocoville”, primul oraş de ciocolată din Republica Moldova, va deschide mai multe filiale atât în capitală, cât şi în alte localităţi ale RM.

Şi, fiindcă suntem în preajma sfintelor sărbători de iarnă, magazinul „Ciocoville” vă poate ajuta să găsiţi cadoul potrivit pentru persoanele dragi ca să faceţi o impresie de neuitat. Fie că sunteţi în căutarea unui cadou special, fie a unuia personalizat, la „Ciocoville” puteţi găsi o multitudine de idei elegante. Nu trebuie decât să vă oferiţi plăcerea de a dărui şi de a aduce persoanelor apropiate adevărata „binecuvântare din partea zeilor”, cum este numită ciocolata.

Vizualizări: 6697

One Comment

  • irina
    2 februarie 2012 | Permalink |

    eu de exemplu nu prea am fost multumita cand am vazut ca pe raft,unde erau produse de la Lindt cu pret redus,aveau termenul de expirare trecut de o saptamana ;) da,nu pot sa neg este o diversitate laga de produse,dar asat nu inseamna ca toate is de cea mai inalta calitate

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios