..

Iranul RIPOSTEAZĂ: Orice RĂZBOI va fi de zece ori mai dăunător pentru SUA

Iranul RIPOSTEAZĂ: Orice RĂZBOI va fi de zece ori mai dăunător pentru SUA

Potrivit realitatea.net, Iranul avertizează că va riposta în cazul oricărui atac militar. “Ne-au ameninţat spunându-ne că nu este exclusă nicio opţiune, dar orice război ar fi mai dăunător de zece ori pentru Statele Unite”, avertizează liderul suprem iranian.

Iranul va răspunde tuturor ameninţărilor militare sau petroliere, punând în aplicare propriile ameninţări, avertizează liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, citat de AFP.

“Ameninţările vor fi în dezavantajul celor care le proferează. Americanii trebuie să ştie, şi ştiu, că pe fondul ameninţărilor militare şi petroliere, avem şi noi propriile ameninţări care vor fi puse în aplicare”, a declarat Khamenei.

“Ne-au ameninţat spunându-ne că nu este exclusă nicio opţiune, dar orice război ar fi mai dăunător de zece ori pentru Statele Unite”, avertizează liderul suprem iranian.

Statele Unite şi Israelul au sugerat în mai multe rânduri, în ultimii ani, că nu este exclusă posibilitatea unei acţiuni militare pentru a împiedica Iranul să se doteze cu arme atomice. Statele occidentale au înăsprit sancţiunile împotriva regimului islamist de la Teheran începând cu 2010, pentru a forţa suspendarea programului nuclear iranian.

Vizualizări: 309

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios