..

Vă vine să credeţi? Dintr-un rocker celebru vrea să devină pastor luteran!

Vă vine să credeţi? Dintr-un rocker celebru vrea să devină pastor luteran!

Ştirea că David Ellefson, basistul trupei Megadeth, urmează un curs de religie, online, pentru a deveni pastor luteran, a uimit şi a şocat fanii trupei, scrie libertatea.ro.

Cursul de religie este organizat de Seminarul din Concordia, o suburbie a oraşului St. Louis, cu acceptul Sinodului Bisericii Luterane din statul american Missouri.

Seminariile şi cursurile la distanţă, realizate cu ajutorul internetului, au devenit tot mai populare în Statele Unite, întrucât ele le permit studenţilor să frecventeze şcolile religioase, fără să îşi modifice activităţile din viaţa zilnică.

Fondată de Dave Mustaine în urma plecării de la Metallica, în 1983, la Los Angeles, trupa Megadeth a devenit repede cunoscută pe plan internaţional, fiind pioniera mişcării thrash metal americane.

În cei peste 25 de ani de carieră, Megadeth a vândut peste 30 milioane de albume, iar şase materiale discografice consecutive au primit discul de platină în Statele Unite. Cu fiecare nou album lansat, recunoaşterea şi aclamaţiile nu veneau doar de la fanii declaraţi, ci şi din partea criticilor, care i-au nominalizat de şapte ori consecutiv la premiile Grammy pentru cea mai bună trupă metal.

Vizualizări: 310

Comentează