„Omul cu chitara” revine la Chişinău. Va cânta alături de Ion Razza!

„Omul cu chitara” revine la Chişinău. Va cânta alături de Ion Razza!

După doi ani de când nu a mai fost să cânte dragostea la Chișinău, pe 14 februarie Vasile Șeicaru aprinde luminile iubirii în sala Teatrului Naţional de Operă şi Balet. Vasile Șeicaru este unul dintre artiștii pe care publicul din țara noastră îl așteaptă cu mare drag și nerăbdare.

Şi în acest an, artistul de peste Prut revine pe scena de la Chişinău cu aceleași emoții pure de admirație pentru oamenii din Republica Moldova. Mai mult decât atât, în cadrul concertului va evolua pentru prima dată și interpretul care de curând s-a lansat în cariera solo, Ion Razza – membrul formației Catharsis. „Suntem convinși că în data de 14 februarie, sala Teatrului Național de Operă și Balet va fi neîncăpătoare pentru cei ce vor dori să își umple sufletele de muzică plină de poezie și înțeles”, au mărturisit artiştii.
Cu 10 albume de autor la activ și alte numeroase colaborări marcante, Vasile Șeicaru a fost supranumit de publicul său „omul cu chitara”, pentru că în scenă nu este acompaniat decât de chitara sa – fapt pentru care este idolatrizat și respectat încă de la începutul carierei sale și până în prezent.
L.N.

Vizualizări: 1434

2 Comentarii

  • Nume
    23 ianuarie 2012 | Permalink |

    Razza? baaaai! traje-ti o palma! tot ratoi ramai, asa ca las-o mai moale!

  • Nume
    24 ianuarie 2012 | Permalink |

    Daaaaaaa… Oare va suna mai bine fonograma? Vreau sa știu, la școală ce familie purtai? Se spune așa… E cel mai mare păcat să-ti schimbi religia. familia care au purtat-o strămoșii și părinții și numele care ai fost botezat….. schimbă-ti de acum și numele… ”razza i-oan”. Este un banc – cu schimbul de familie, taman la temă.

Comentează