..

ŞOCANT! I-a rupt soţiei mandibula pentru că nu i-a plăcut mâncarea

ŞOCANT! I-a rupt soţiei mandibula pentru că nu i-a plăcut mâncarea

Un bărbat din raionul Strășeni a fost condamnat la închisoare pentru că și-a bătut soția deoarece a crezut că aceasta îl hrănește cu friptură din carne de câine.

În baza probelor prezentate de Procuratura Străşeni, instanţa de judecată a condamnat bărbatul la trei ani şi 6 luni de închisoare pentru violenţă în familie.

Potrivit procurorilor, citaţi de stirilocale.md, cazul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Bărbatul de 43 de ani, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat soţiei sale o lovitură cu pumnul, fracturându-i mandibula. În continuare, acesta a vrut să o lovească de mai multe ori, însă a fost oprit de fiul său mai mare.

La audieri, spre stupoarea oamenilor legii, bărbatul a declarat că și-a bătut soția deoarece i s-a părut că aceasta i-a pregătit friptură nu din iepure, ci din carne de câine.

Procurorii informează că făptaşul nu este la prima abatere de la lege. În aprilie 2011, Judecătoria raionului Străşeni l-a obligat să nu contacteze cu soţia şi cei 5 copii ai săi. Mai mult, anterior acesta a fost amendat de 11 ori pentru aplicarea violenţei fizice şi psihice asupra soţiei, iar în anul 2007 a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru că i-a fracturat acesteia piciorul.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, în 10 luni ale anului 2011, au fost pornite 323 de dosare penale pentru violență în familie. Victime ale acestor infracţiuni au fost 251 femei şi 72 bărbaţi, respectiv agresori: 298 bărbaţi şi 25 femei.

Vizualizări: 895

One Comment

  • Nume
    23 ianuarie 2012 | Permalink |

    ea ii proasta! pt ce naiba il primesti la casa daca iti umfla botu cu motiv si fara? nu mi-i mila deloc de asemenea muieri care accepta sa devina pres pentru asemenea boi! si a meritat-o daca dupa ce i-a fracturat piciorul l-a primit inapoi! banuiesc ca arde de nerabdare sa se trezeasca cu teasta crapata! macar la copii nu se gandeste – astia cred ca de cate ori lipsesc de acasa se roaga la Dumnezeu ca tat-so sa nu-i curme zilele.

Comentează