Convinge-te că tu eşti aleasa!

Nu-l intreba ce simte pentru tine, pentru ca astfel de conversatii ii panicheaza pe barbati. In schimb, spun specialistii cosmopolitan.com Dan Lier si Mike Lindstrom – autorii bestsellerului “Ghidul barbatilor” -, trebuie sa inveti sa descoperi indiciile, informează cancan.ro. Daca bifezi toate cele 5 semne, barbatul tau te crede o nevasta perfecta.

1. Vrea sa-si petreaca vacantele cu tine

Nicio vacanta nu e vacanta fara tine. Daca e dispus sa plece doar cu tine in excursie la munte, daca prefera sa petreceti timpul impreuna decat acasa la parinti inseamna ca vrea sa creeze noi traditii alaturi de tine.

2. Te invita la nunta celui mai bun prieten, fara sa fie obligat

Sa privesti un bun prieten pasind catre altar e un moment deosebit. Aceasta ceremonie e presarata cu “toata viata impreuna”, “te voi iubi intotdeauna” si marea intrebare din partea prietenilor: “Voi urmati, nu-i asa?”.

3. Scapa o exprimare de genul “copiii nostri”

Pentru multi barbati, chiar si gandul este greu de suportat. Daca a spus-o, si-o doreste. Ei nu se gandesc niciodata ca vor face copii cu oricine, ci doar cu “Aleasa”. Daca auzi ceva de genul “noi nu o sa ne lasam copiii sa fie atat de obraznici”, ai tras lozul castigator!

4. A plans in fata ta

Daca a scapat cateva lacrimi atunci cand i-a murit cainele, asta s-a intamplat pentru ca e vulnerabil in prezenta ta. Daca si-a lasat atitudinea de macho la o parte, e clar ca barbatul are intentii serioase.

5. Brusc, e foarte responsabil in cheltuieli

Acesta este marele pas spre maturitate, spre o viata de familie. Barbatii tind sa creeze un confort financiar inainte de a se aseza la casa lor. Daca deschide un cont de economii, poti sa-ti alegi invitatiile pentru nunta. Casa de piatra!

Vizualizări: 390

Comentează