Un film despre un politician care adoră sexul, lansat în Italia, în plin scandal Berlusconi

Un film despre un politician care adoră sexul, lansat în Italia, în plin scandal Berlusconi

Un film despre un politican excentric, care iubeşte sexul şi urăşte justiţia, va avea premiera săptămâna aceasta în cinematografele din Italia, în timp ce viaţa politică din Peninsulă este marcată de un scandal cu prostituate în care este implicat premierul Silvio Berlusconi.

Comedia “Qualunquemente”, în regia lui Giulio Manfredonia, va fi lansată în cinematografele iteliene săptămâna aceasta, în timp ce Silvio Berlusconi este implicat într-un scandal uriaş, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu prostituate. Berlusconi susţine că acuzaţiile care i se aduc sunt absurde.

Filmul spune povestea lui “Cetto La Qualunque”, un fugar ce revine în oraşul natal din regiunea Calabria şi decide să se înscrie în cursa pentru primăria localităţii pentru a lupta împotriva curentului impus în regiune, pe care el îl consideră un val de lege şi ordine.

Flancat de femei aproape goale, porneşte în cursa electorală cu sloganul voit şocant “Nu am niciun vis, dar îmi plac femeile”.

În timpul campaniei, Cetto petrece cu femei goale, frecventează prostituate şi îi spune unei femei care poartă bikini: “Trupul tău minunat te califică pentru postul de consilier local”.

Lansat în plin scandal naţional, ce îl are ca personaj principal pe Berlusconi, acuzat că a organizat petreceri cu prostituate în locuinţa sa, acestea fiind procurate chiar de o fostă dansatoare, devenită consilier regional, filmul a atras atenţia presei şi publicului din Italia.

“Regizorul ne asigură că acesta este un film «foarte amuzant», dar adevărul e că nu prea îţi vine să râzi din cauza realităţii care, acum mai mult ca niciodată, a depăşit cu mult ficţiunea”, scrie criticul de film Fulvia Caprara în cotidianul La Stampa.

vizualizări: 136

Comentează