Larisa Busuioc, vacanţă cu peripeţii în Austria! FOTO

Larisa Busuioc, vacanţă cu peripeţii în Austria! FOTO

Interpreta Laria Busuioc, împreună cu familia sa, a petrecut nouă zile de neuitat, la munte, în Austria. Gemenii Artiom şi Michelle (6 ani) şi sora lor mai mare, Gabriela (16 ani), adoră să schieze, aşa că interpreta şi soţul său, îşi duc în fiecare an copiii la munte. În Austria au mers pentru prima dată.

Larisa Busuioc îşi dorea de mult timp să fie cazată într-o pensiune din Austria unde să fie foarte multă zăpadă, iar anul acesta dorinţa i-a fost îndeplinită. „Aveam impresia că suntem parte dintr-o poveste adevărată. Bucatele au fost foarte gustoase. Familia care deţine cabana are şi o fermă de vaci, găini, porci. Partea proastă este că eu am pus câteva kg în plus, iar acum trebuie să le dau jos. Artiom şi Michelle ne-au umit: au mers la o şcoală de schi timp de trei zile, apoi au participat şi la competiţii”, ne povestește, mândră de odraslele sale, Larisa Busuioc.

Interpreta afirmă că s-a simţit extraordinar de bine în vacanţă: a urcat cu telecabina pe munte, de unde a coborât cu sania. „Erau 7 kilometri! A fost groaznic. Mai bine săream cu paraşuta. Traseul era în serpentine. M-am gândit că acolo se sfârşeşte vacanţa mea. Am căzut de nenumărate ori. Soţul meu era cu băiatul într-o sanie mare, iar la un moment dat au intrat într-un morman de zăpadă. Băiatul a zburat de pe sanie şi a căzut cu capul în zăpadă. Parcă era un struţ în nisip. Bine că avea cască de protecţie. A fost o vacanţă plină de peripeţii”, mai spune Larisa Busuioc, precizând că îşi planifică deja destinaţia pentru vacanţa de vară.

L.N.


Vizualizări: 2281

One Comment

  • 22 iulie 2011 | Permalink |

    Foarte frumoasa vacanta. Sunt sigur ca fetele s-au distrat pe cinste. Totusi a schia este mult mai interesant decat a te da cu saniuta.

Comentează