POSTERIORUL Pippei Middleton, SUBIECT de SCANDAL! ACUZATĂ că a purtat “un FUND FALS” la nunta regală

POSTERIORUL Pippei Middleton, SUBIECT de SCANDAL! ACUZATĂ că a purtat “un FUND FALS” la nunta regală

Posteriorul Pippei Middleton a revenit în atenţia presei şi nu oricum. Un expert francez o acuză pe sora ducesei Kate că ar fi avut un “fund fals” la nunta regală, unde a fost domnişoară de onoare.

Declaraţia lui Stephane Bern, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi francezi în ceea ce priveşte imaginea şi eticheta regală, a şocat multă lume. Acesta este convins că Pippa a apelat la trucuri pentru a avea un posterior sexy la nunta surorii sale Kate, tocmai pentru că ştia că la acel eveniment va fi şi ea în centrul atenţiei şi se va face remarcată.

“Bineînţeles că a avut un fund fals. Dacă îi analizezi posteriorul, în alte imagini decât cele de la nunta regală, îţi dai seama că este unul banal”, a declarat Bern.

Cu toate acestea, expertul nu a vrut să-şi exprime opinia în privinţa trucurilor pe care el crede că Pippa le-ar fi folosit pentru a avea o apariţie de care să vorbească tot mapamondul. A spus însă că există o mulţime de corsete cu push-up sau chiar burete la care ar fi putut recurge.

Dacă a folosit sau nu trucuri nu putem şti cu certitudine. Cert este însă faptul că apariţia Pippei la nunta regală, unde a purtat o rochie Alexander McQueen, a ajuta-o să devină o vedetă internaţională, iar posteriorul ei a fost multă vreme subiect de presă mondenă.

Vizualizări: 542

Comentează