Ialoveni: Un copil de nouă luni a căzut în apă clocotită // VIDEO

Ialoveni: Un copil de nouă luni a căzut în apă clocotită // VIDEO

Un copil de doar nouă luni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut într-un vas cu uncrop. S-a întâmplat în satul Ulmu din raionul Ialoveni. Micuţul a suferit arsuri grave de gradul doi şi se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului Republican „Emilian Coţaga” din capitală, informează jurnal.md

Totul s-a întâmplat în pezenţa mamei, care se pregătea să spele hainele copilului. Femeia povesteşte că a turnat apa clocotită într-un vas, pe podea, iar micuţul care se afla într-un premergător a venit brusc şi a dat peste lighean. Disperată, femeia spune că nu s-a aşteptat să i se întâmple una ca asta.

Ajunşi la faţa locului, medicii i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la spital. Copilul a suferit arsuri termice de gradul 2 pe 30 la sută din suprafaţa corpului. Acum, micuţul se află în secţia de Terapie Intensivă sub supraveghere atentă.

Pentru un tratament eficient, copilul va sta internat aproximativ o lună. Un caz similar a avut loc acum patru zile. Un copil de trei ani din localitatea Sălcuţa, raionul Căuşeni a fost adus în stare gravă la spital, după ce a căzut într-un ceaun cu apă clocotită. În consecinţă, micuţul s-a ales cu arsuri termice de gradul II şi III pe 35 la sută din suprafaţa corpului.

Vizualizări: 337

Comentează