Anastasia Lazariuc: „Mă simt obligată să fac asta!”

Anastasia Lazariuc: „Mă simt obligată să fac asta!”

Anastasia Lazariuc a revenit pe Chişinău. Basarabeanca va susţine un spectacol cu genericul „Destin”. Evenimentul va avea loc pe 8 mai în incinta Palatului Naţionale „Nicolae Sulac”.

În cadrul emisiunii „Deşteptarea” de la Jurnal TV, Anastasia Lazariuc a declarat că urmează să scoată un album, unde se vor regăsi melodiile compozitorilor care nu mai sunt în viaţă.
„Am simţit ca am o datorie şi o obligaţie de a aduna piesele acestor oameni care mi-au încredinţat lucrările şi de a le pune într-un album”, susţine vedeta.
Artista noastră este considerată una din cele mai frumoase femei din România, iar asta o face ţinta „binevoitorilor” şi a jurnaliştilor care fug după rating. Totuşi, interpreta susţine că este deja călită, iar articolele ori comentariile răutăcioase nu o mai deranjează. „Un artist trebuie să fie selectiv, depinde la ce emisiune te duci şi în ce capcane cazi. În România, toate emisiunile vor rating. Dacă nu ai ceva senzaţional în viaţă, îl inventează ei şi te trezeşti, în cadrul emisiunii, cu un subiect pe care este foarte greu să-l stăpâneşti”, consideră Anastasia Lazariuc.
S.T.
Foto: Facebook

Vizualizări: 842

Comentează