Sinead O’Connor şi-a anulat toate concertele

Sinead O’Connor şi-a anulat toate concertele

Mister în jurul celebrei Sinead O’Connor! Celebra cântăreaţă irlandeză în vârstă de 48 de ani şi-a anulat toate concertele din cauza unei mari oboseli cauzată de probleme de sănătate despre care nu se spune nimic précis.

Lovitură dură pentru Sinead O’Connor. Ea a anunţat ieri că anulează toate concertele pe care urma să le susţină . “Nu sunt în stare să călătoresc şi să cânt”, a explicat sex vedeta. Agentul său a precizat: “Ea suferă de epuizare din cauza unor probleme de sănătate nerezolvate. Medicul a sfătuit-o să oprească orice activitate şi să se odihnească”. Dezamăgiţi, fanii o acuză că s-ar preface pentru a încasa asigurări.

S-a supărat pe fani

“Adevărul este că sunt bolnavă. Pot fi acuzată de multe lucruri, dar nu de necinste, nici de neprofesionalism. Sunt o femeie care muncesc mult, unica susţinătoare financiară pentru copiii mei şi mulţi angajaţi. Nu-mi permit să nu-mi fac slujba decât când îmi interzice medicul. Aşa că e foarte nepoliticos să condamni o persoană fiindcă e prea bolnavă pentru a munci. Aţi putea să vă retrageţi mai bine de pe pagina mea”, le-a răspuns cântăreaţa fanilor dezamăgiţi. Devenită recent bunică, Sinead O’Connor trebuia sî cânte la Montreux Jazz Festival, festivalul de artă din Galway, Irlanda, şi la un festival din Edmonton, Canada.
Sursa: click.ro
Foto: AP

Comentează